Az órákra legkésőbb az óra előtt 60 perccel lehet bejelentkezni. Az órán való részvételedet akkor tudjuk biztosítani, ha bejelentkeztél. (A szőnyegeket és kellékeket óra előtt elkészítjük.)

Ha bejelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, azt mindenképp jelezd e-mailben, telefonon vagy messengeren. Elérhetőségeket a "Kapcsolat" menüpont alatt találsz. Amennyiben az órán nem jelensz meg, és a bejelentkezésedet nem törölted időben, a kihagyott alkalmat a bérletedből levonjuk.

Az órát csak akkor tartjuk meg, ha legalább hárman jelentkeztek rá. Ha jelentkeztél rá és nincs meg a létszám, sms-ben értesítünk.

A regisztrációnál részünkre átadott információkat harmadik félnek nem adjuk ki. Az általad megadott adatokat bizalmasan kezeljük. Személyiségi jogaidat teljes mértékben tiszteletben tartjuk. Adatkezelési tájékoztató.

Egészségügyi nyilatkozat:
Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy a foglalkozásokon önszántamból és saját felelősségemre veszek részt a Belső Béka Jógastúdióban. Minden egészségügyi problémámról, betegségemről az oktatót tájékoztatom. Az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek; ha bármilyen változás áll be azokban, azt közlöm az oktatóval.

Órára való jelentkezéssel elfogadod a Belső Béka Jógastúdió Egészségügyi- és Adatvédelmi nyilatkozatát.

Az órarend változásának jogát fenntartjuk!

Helyettesítés: csütörtökön, február 27-én 19:15 - 20:30 Zsófi Yin órát tart!

  • facebook-square

Békásmegyer:

1039 Madzsar József utca 4.

© 2023 by PILATES STUDIO. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now