BEJELENTKEZÉS

 

   Az órákra legjobb, ha az  órarendben a Bejelentkezés gombra kattintva iratkozol fel.

Ha ez valamiért nem megy, akkor bejelentkezhetsz emailben, vagy telefonon, sms-ben (az adott órát tartó tanár telefonszámán). A telefonszámokat a "Kapcsolat" menüpont alatt találod.

A telefonszámodat minden esetben add meg, mert ha elmarad, vagy betelt az óra, akkor felhívunk, vagy sms-ben értesítünk.

   Ha órarenden keresztül jelentkezel be, akkor minden esetben fogsz kapni visszajelzést. Ha e-mailben vagy sms-ben jelentkezel be órára, akkor visszajelzést csak akkor küldünk, ha betelt, vagy elmarad az óra.

   Az órákra legkésőbb 2 órával óra előtt lehet jelentkezni. Ha nem jelentkeztél be, és betelt az óra sajnos nem tudunk Neked helyet biztosítani.

   Ha bejelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, azt mindenképp jelezd, és kérlek minél hamarabb, de legkésőbb 60 perccel az óra előtt tedd meg. Vis major esetén az adott órát tartó tanár telefonszámát hívd, vagy küldj sms-t. Amennyiben az órán nem jelensz meg, és a bejelentkezésedet nem törölted, a kihagyott alkalmat a bérletedből levonjuk, vagy legközelebb dupla órát kell fizetned.

   Az órákat minimum 5 fő esetén tudjuk megtartani. Megértéseteket kérjük!

   Ha az órán való részvételed a mi hibánkból hiúsul meg, akkor kapsz egy ingyen alkalmat.

  Ha nem volt alkalmad időben bejelentkezni, de mégis szeretnél eljönni, akkor telefonon még megpróbálhatsz bejelentkezni az óra kezdetét megelőző 20-25 perces idősávban (az adott órát tartó tanárnál), vagy jöhetsz bejelentkezés nélkül is, csak így teltház esetén nem tudunk fogadni. De ha van még szabad hely, akkor természetesen nagyon szívesen látunk.

90 perces órák!

ELSŐ ALKALOM: 1500 ft

1 alkalom: 2400 ft

5 alkalmas bérlet: 11 000 ft

10 alkalmas bérlet: 21 000 ft

Egészségügyi nyilatkozat:
Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy a foglalkozásokon önszántamból és saját felelősségemre veszek részt a Belső Béka Jógastúdióban. Minden egészségügyi problémámról, betegségemről az oktatót tájékoztatom. Az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek; ha bármilyen változás áll be azokban, azt közlöm az oktatóval.

Órára való jelentkezéssel elfogadod egészségügyi nyilatkozatunkat..

Adatkezelési tájékoztató:

Komolyan vesszük az adatbiztonságot. A regisztrációnál részünkre átadott információkat harmadik félnek nem adjuk ki. Az általad megadott adatokat bizalmasan kezeljük. Személyiségi jogaidat teljes mértékben tiszteletben tartjuk. Adatkezelési tájékoztató